Rukometašice Bekamenta BB 2 ubedljivo savladale ekipu Prijepolja – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Rukometašice Bekamenta BB 2 ubedljivo savladale ekipu Prijepolja

Rukometašice Bekamenta BB 2 ubedljivo savladale ekipu Prijepolja

Bez većih problema raznovrsnom igrom , posebno u prvom poluvremenu , aktuelni šampion Prve lige Zapad , drugi tim Bekamenta Bukovičke Banje , savladao je danas u Aranđelovcu ekipu Prijepolja sa ubedljivih 32:21 , poluvreme 18:8 !

Povele su gošće u utakmici 12-og kola , sa 0:2 , a onda je usledila serija domaćih rukometašica sa 7:0 , od četvrtog do desetog minuta , i sve što se događalo u nastavku utakmice bilo je na strani Aranđelovčanki koje su iz minuta u minut podizale razliku i do najubedljivijih u prvom delu igre + 10 , i rezultata 18:8 kojim je završeno prvo poluvreme.

Treneri Zvonko Paunović i Marija Kuharović „mešali su karte“ u svom timu pa su sve devojke dobile šansu , koju su odlično iskoristile ….

Briljirala je na golu Tamara Mrlješ sa oko 15-ak odbrana samo u prvom poluvremenu , pa je već tada postalo jasno da Prijepolje nema šta da traži u Aranđelovcu !
U drugom poluvremenu , samo na trenutke gošće su uspevale da smnje koliko toliko prednost koja je u više navrata bila i iznad 10 razlike … i to je sve što smo videli od derbija …

Lepršava igra domaćina nagrađivana je aplauzima maloprojne publike sa tribina SRC Šumadija među kojima su bili najglasniji članovi prvog tima Bekamenta , kao i mnogobrojne devojčice iz mlađih kategorija kluba …

Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je Tamara Preković sa 9 golova.
Četiri pogotka postigla je Tunižanka Majsa Maref , doks u se u strelce po 3 puta upisale: Sanja Lazić , Slađana Stefanović , i Anđela Radulović.
Dva puta su mrežu Prijepolja pogodile: Marija Bošnjaković , Mina Milošević i Makedonka Ivana Abdulkarim , dok su po 1 gol postigle: Dragana i Mirjana Delić , Sanja Kojiić i još jedna Tunižanka u redovima Bekament a 2. , Molka Trabelsi.

Golove za ekipu Prijepolja postigle su: Suzana Tošić 6 , Dušica Nedić 5 , Natalija Ilić i Anastasija Stepanović po 4 , i Kristina Planić i Radmila Marjanović po 1.
Bekament BB 2. je od 4 penala iskoristio 2 dok su gošće od 3 sedmerca realizovale 2.

Domaćem timu , arbitri iz Rače , Marko Jovanović i Dušan Petrović dodelile su 2 puta po 2 minuta isključenja dok je ekipa Prijepolja imala 4 isključenja …