Memorijalni turnir „Ivica Radivojević“ u Gornjoj Trnavi – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Memorijalni turnir „Ivica Radivojević“ u Gornjoj Trnavi

Memorijalni turnir „Ivica Radivojević“ u Gornjoj Trnavi

 

Ženski rukometni klub „KOLIBRI“ iz Gornje Trnave (opština Topola) od 2008. godine uspešno organizuje, na opšte zadovoljstvo svih učesnika, sportsku manifestaciju „TRNAVAČKI BISERI“. Tako je bilo i ove godine kada su u junu organizovani jubilarni deseti po redu „TRNAVAČKI BISERI“ gde se rukomet igrao u četiri uzrasne kategorije i to: MINI rukomet za devojčice 2007 godište, zatim devojčice u kategoriji 2003. i 2005. godište kao i dečaci 2006. godište.

Organizator je sa svojim sponzorima najuspešnijim ekipama dodelio pehare i medalje kao i diplome za najbolje pojedince.

Dok učesnici „TRNAVAČKIH BISERA 2018“ razmenjuju svoje utiske o gostoprimstvu i dobroj organizaciji ove sportske manifestacije, ŽRK „KOLIBRI“ Gornja Trnava za najmlađe rukometaše priprema osmi po redu TURNIR MINI RUKOMETA „TRNAVAČKI MINIĆ 2018″ koji je od prošle godine postao memorijalni turnir “ IVICA RADIVOJEVIĆ“.

Turnir će se održati u nedelju 23.09.2018. godine i na njemu će učestvovati oko 20 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji 2007. godišta.

Kao i prethodnih godina „Kolibrićima“ će u goste doći drugari iz Lazarevca, Gornjeg Milanovca, Kraljeva, Bariča, Lozovika, Kragujevca, Smederevske Palanke, Bjeljine i Aranđelovca.

 

Izvor: rss.org.rs