Novo saopštenje iz JKP „Bukulja“ – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Novo saopštenje iz JKP „Bukulja“

Novo saopštenje iz JKP „Bukulja“

Zbog višenedeljnog sušnog perioda i prevelike potrošnje vode iz gradskog vodovoda koja se neracionalno koristi za zalivanje bašta, punjenje bazena i polivanje dvorišta, posebno u večernjim časovima, dovode do destabilizacije vodovodnog sistema, zbog čega se može očekivati da u narednom periodu nećemo biti u mogućnosti da uredno izvršavamo isporuku vode i bićemo primorani da povremeno isključujemo iz vodosnabdevanja prigradska i seoska područja.
Apelujemo na meštane opštine Aranđelovca da se voda iz gradskog vodovoda koristi isključivo za piće, higijenske i sanitarne potrebe, a mi se nadamo da će naši sugrađani ubuduće racionalnije koristiti vodu iz gradskog vodovoda i unapred se zahvaljujemo na razumevanju i svesti koliko je važno da svi korisnici priključeni na gradsku vodovodnu mrežu imaju vodu za piće na svojim česmama.
Zbog tehničkih problema i destabilizacije sistema ovog prepodneva nismo u mogućnosti da izvršavamo isporuku vode meštanima sela Venčani i Progoreoci, a u toku današnjeg dana doći će do redovne isporuke voda za piće meštanima sela Misača i Ranilović.
Zbog kvarova na vodovodnoj mreži meštani sela Kopljari, Banja- Jovičića kraj i ulice Svetog Joanikija isključeni su iz sistema vodosnabdevanja do 15,00 časova. Ekipe RJ vodovoda su na terenu i potrudiće se da kvarove saniraju u što kraćem vremenskom periodu.
Izvinjavamo se potrošačima na neugodnosti, zahvaljujemo za razumevanje i još jednom apelujemo na sve sugrađane da vodu racionalno koriste i isključivo za piće, higijenske i sanitarne potrebe.