Očekuje se rekordan broj investicija u razvoju sporta – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Očekuje se rekordan broj investicija u razvoju sporta

Očekuje se rekordan broj investicija u razvoju sporta

 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Aranđelovac, prisustvovao Sajmu sporta u SRC „Šumadija“, obišao otvorene terene i poručio tom prilikom da je naš grad primer u Srbiji kako se ulaže u sport i sportsku infrastrukturu. On je izrazio veliko zadovoljstvo što se u Aranđelovcu ulaže u brojne sportske discipline i da je tokom proteklih nekoliko godina investiranje u sport na najboljem nivou u gradu u poslednjih nekoliko decenija. Obećao je pomoć Ministarstva za brojne projekte u narednom periodu.

Ministra Vanju Udovičića dočekali su predsednik Opštine Bojan Radović, narodni poslanik Milosav Milojević, funkcioneri lokalne samouprave i veliki broj dece, sportista i građana Aranđelovca.

U 2018. godini u Aranđelovcu očekuje se rekordan broj investicija i projekata u oblastima razvoja sporta i sportske infrastrukture: sanacije sportske sale „Voc“, zamena parketa u SRC „Šumadija“, rekonstrukcija sportske sale u OŠ „Svetolik Ranković“, kao i radovi na brojnim otvorenim terenima i igralištima za decu ukupne vrednosti nekoliko miliona evra.