Odbojkaši kreću u borbu za viši plasman – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Odbojkaši kreću u borbu za viši plasman

Odbojkaši kreću u borbu za viši plasman

 

U subotu, 3. februara, počinje drugi deo odbojkaške II lige Centar. Odbojkaši “Karađorđa” iz Topole izborili su se u prvom delu prvenstva za nastup u tzv. Mini ligi, tako da će svoj prvi susret odigrati u Kostolcu protiv ekipe “Rudara”. U sportskoj hali “Kostolac” meč će početi u 19.00 časova. Pored ove dve ekipe u Mini ligi će nastupati aranđelovačka “Šumadija” i tri ekipe iz Beograda: “Laki Star”, “Blok Aut” i “Crnjanski”. Ovih šest ekipa boriće se za prvu poziciju koja obezbeđuje učešće u kvalifikacijama za ulazak u I B ligu.
Očekivanja u klubu podno Oplenca su optimistična. Po kvalitetu, radi se uglavnom o ujednačenim ekipama. “Karađorđe” je u prelaznom roku pojačan sa tehničarem Uroševićem. Za ovaj deo prvenstva licenciran je i bloker Jovanović. Publika u dvorani SŠ “Kralj Petar I”, gde “Karađorđe” kao domaćin igra svoje utakmice, se sve više vraća na tribine što će predstavljati dodatni motiv igračima i klubu u celini.
Inače, u nedelju će se nastaviti i prvenstvo za mlađe kategorije odbojkaša. U okviru 6. kola pionirske lige regiona, pioniri “Karađorđa” gostju u Jagodini protiv istoimene ekipe. Meč će se od 14.00 časova održati u sportskoj hali “Jasen”.