One su još jednom pokazale nadmoćnost i dominaciju u igri – Rukometašice Bekament BB razbile ekipu Juniora – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » One su još jednom pokazale nadmoćnost i dominaciju u igri – Rukometašice Bekament BB razbile ekipu Juniora

One su još jednom pokazale nadmoćnost i dominaciju u igri – Rukometašice Bekament BB razbile ekipu Juniora

 

Rukometašice Bekamenta su sinoć u Aranđelovcu u SRC „Šumadija“, zabeležile šesti prvenstveni trijumf i tako su se učvrstile na prvom mestu Superlige, pošto su u šestom kolu pregazile ekipu Juniora sa 36:20 i zadržale su maksimalan učinak u prvenstvu.

Osvajačice Superkupa Srbije su od starta meča želele da pokažu da ih interesuje samo pobeda, koju su praktično obezbedile na poluvremenu i otišli na odmor sa +5 razlike (15:10).

Pred sjajnom i raspoloženom publikom „Kneginje“ su pokazale od starta meča nadmoćnost i dominaciju u igri i dokazale gošćama da svoj pobednički tron još uvek ne daju nikome.

Mlade gošće predstavile su se u dobrom izdanju , a domaćin je posle laganog ritma u prvih 20-ak minuta utakmice u nastavku susreta „dodao gas“ i bez većih problema utakmicu priveo kraju.

Trener Bošković pružio je šansu gotovo svim igračima , izuzev golmanu Ani Kačarević , koja je večeras odmarala na klupi svih 60 minuta.

Najefikasnije u domaćem timu bile su , kapiten Sanja Rajović i levo krilo Milica Rančić sa po 8 pogodaka.
Milica Anić je postigla 7 , Bojana Agatunović 5 , Nataša Atanasković 4 , Bojana Milić 2 , a u strelce sa po jednim golom upisale su se i katarina Stepanović i Tamara Grbić.

U timu trenera Nenada Kraljevskog prvi strelac bila je Marija Fasura sa 6 golova …

Za igrača utakmice treneri jedne i druge ekipe proglasili su Bojanu Agatunović iz redova Bekamenta Bukovičke Banje …

Od narednog kola Bekamentu predstoji serija teškoih utakmica koja počinje gostovanjem Medicinaru u Šapcu , posle čega će uslediti utakmice sa aktuelnim šampionom Jagodinom u Aranđelovcu i Naisom u Nišu .