Opština Aranđelovac raspisala javni poziv za podnošenje prijava štete nastale na stambenim i poslovnim objektima – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Opština Aranđelovac raspisala javni poziv za podnošenje prijava štete nastale na stambenim i poslovnim objektima

Opština Aranđelovac raspisala javni poziv za podnošenje prijava štete nastale na stambenim i poslovnim objektima

foto: Ilustracija

 

U skladu sa uredbom Vlade Srbije, Opština Aranđelovac objavila je javni poziv za podnošenje prijava štete nastale na stambenim objektima na teritoriji  opštine usled elementarnih nepogoda u maju i junu ove godine. Javni poziv odnosi se na stanovnike Gornje Trešnjevice, Brezovca, Vrbice, Banje, Kopljara i dela gradskog područja. Podnosioci su dužni da uz prijavu podnesu dokaz o vlasništvu, fotokopiju lične karte i broj tekućeg računa. Prijave se primaju do 31. jula.

Takođe, opština Aranđelovac raspisala je javni poziv i za podnošenje prijava štete nastale na stambenim i poslovnim objektima usled elementarnih nepogoda koje su zadesile aranđelovačku opštinu u julu.

Prijave se podnose Komisiji za utvrđivanje procene oštećenja, koja je obrazovana rešenjem predsednika opštine. Prijave se primaju do 3.avgusta.