Otvoren Stop Šop retejl park u Lazarevcu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Otvoren Stop Šop retejl park u Lazarevcu

Otvoren Stop Šop retejl park u Lazarevcu

 

Simboličnim presecanjem vrpce predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i Operativni menadžer kompanije „Immofinanz“ za Srbiju Joško Piteša svečano su otvorili objekat Stop-šop ritejl parka u Lazarevcu. Otvaranju objekta Stop šopa prisustvovali su i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, državni sekretar Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Bojan Stević, v.d. generalnog direktora EPS-a Milorad Grčić i brojne druge zvanice.

Na otvaranju Stop šopa u Lazarevcu gradonačelnik Siniša Mali je naveo da je ova investicija vredna više od deset miliona evra i da je njenom realizacijom otvoreno 300 novih radnih mesta.

Gradonačelnik je podsetio da je u maju postavljen kamen temeljac za ovaj objekat, te da je sada, nakon njegovog otvaranja, to potvrda i primer da se obećanja ispunjavaju.

„Na ovaj način pokazujemo da možemo brže, bolje i efikasnije da gradimo lepši Lazarevac i Beograd. Rebalansom budžeta Grad Beograd je obezbedio sredstva za završetak porodilišta u Lazarevcu, koje će biti otvoreno početkom sledeće godine. To će biti prvo novo porodilište posle 40 godina u Beogradu. Radimo i na rešavanju problema vodosnabdevanja, a rebalansom budžeta izdvojili smo još 20 miliona dinara za asfaltiranje nekategorisanih puteva u Lazarevcu“, istakao je gradonačelnik i dodao da će u narednih mesec, mesec i po dana biti otvorena nova turska fabrika. U njoj će do kraja godine biti zaposleno 600 ljudi, pretežno žena, a naredne godine još toliko, istakao je Mali.