“Plaza” slavi rođendan: Koncert Tropico benda, popusti, iznenađenja… – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » “Plaza” slavi rođendan: Koncert Tropico benda, popusti, iznenađenja…

“Plaza” slavi rođendan: Koncert Tropico benda, popusti, iznenađenja…

 

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ u subotu i nedelju, 24. i 25. marta, obeležava šest godina postojanja, a posetioce očekuju specijalni popusti, koncert grupe Tropico band, bogat dečji program i brojna iznenađenja.

U dečjem kutku na prvom spratu „Plaze“ u subotu, 24. marta, od 13 časova, najmlađe posetioce očekuju rođendanske radionice, druženje sa kostimiranim animatorima i maskotama omiljenih crtanih junaka. Nastup DJ-a planiran je od 16 časova, a koncert grupe Tropico band od 19 časova u atrijumu centra.

Rođendansko slavlje se nastavlja u nedelju, 25. marta, kada od 12 časova u atrijumu centra posetioce očekuju nastupi klovna balondžije, žonglera i štulaša, a od 17 časova najmlađi će biti u prilici da uživaju u predstavi „Štrumpfovi“.
Posetioci će moći da se tokom predstojećeg vikenda  od 14 do 20 časova u atrijumu „Plaze“ fotografišu u rođendanskom Open Air Photobooth-u, a svi zainteresovani će moći da učestvuju u Instagram konkursu #PlazaRodjendan i osvoje super nagrade!

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ je tokom rođendanskog vikenda obezbedio specijalne popuste za kupovinu, ali brojna druga iznenađenja.  Sve informacije o programu i popustima zainteresovani mogu pronaći na sajtu kragujevacplaza.rs.

 

Izvor: kginfo.rs