Rekonstrukcija košarkaškog terena – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Rekonstrukcija košarkaškog terena

Rekonstrukcija košarkaškog terena

Sredstvima Opštine Topola kojima se finansiraju investicije u sportu preko Sportskog saveza opštine Topola i sredstva namenjena razvoju školstva, finansirana je rekonstrukcija dotrajalih koševa na otvorenom košarkaškom terenu Osnovne škole “Karađorđe”. Na postojećim konstrukcijama koje su i dalje u dobrom stanju postavljene su nove profesionalne table i obruči.
Opština Topola Ukupna vrednost završenog dela rekonstrukcije iznosi oko 180.000 dinara, s tim što je oko 30.000 dinara izdvojeno i za jedan koš koji će se postaviti i u izdvojenom odeljenju OŠ “Karađorđe” u Ovsištu. Izvođač radova je preduzeće Mobex cip doo iz Kragujevca koje je posao odradilo maksimalno profesionalno.
Osim završenih radova na rekonstrukciji, u planu su i radovi na adaptaciji podloge. Namera je da se na terenu postavi meka podloga. Radi se o gumiranoj podlozi koja se koristi za utakmice na profesionalnim terenima prilikom odigravanja kod nas oduvek popularnog “3×3” basketa koji je od ove godine proglašen olimpijskim sportom.