Rukometaši Šamota igraju prijateljski meč sa ekipom Radničkog iz Kragujevca – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Rukometaši Šamota igraju prijateljski meč sa ekipom Radničkog iz Kragujevca

Rukometaši Šamota igraju prijateljski meč sa ekipom Radničkog iz Kragujevca

Rukometaši Šamota danas od 19:30 u SRC Šumadija igraju drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za takmičenje u Super ligu Srbije. Njihov protivnik je ekipa Radničkog iz Kragujevca , član Super B lige.

„Šamoteri“ su pripreme počeli 05. avgusta , a do sada su odigrali jedan prijateljski meč sa reprezentacijom Kine u Vrnjačkoj Banji sa kojom su remizirali rezultatom 22:22.

Trener Slobodan Jedoksić na raspolaganju ima 17 igrača među kojima su i „novajlije“ golman Marko Krstić koji je u Aranđelovac stigao iz Mokre gore , levi bek Aleksa Stevanović iz Sloge iz Požege kao i povratnik u redove aranđelovačkog superligaša , desni bek , Marko Živojinović , koji se vratio u matični klub iz češke ekipe Nove veseli , u kojoj je proveo predhodne dve sezone.

Ekipu su napustili srednji bek Nikola iLić koji karijeru nastavlja u Spartaku u Subotici i golman Todor Radović koji je novi član Konjuha iz B i H.

Premijernu utakmicu u Super ligi Srbije Šamot će odigrati 14 septembra kada gostuje ekipi Dubočice u Leskovcu , u drugom kolu 21. seprembra sledi još jedno gostovanje u Subotici ekipi Spartaka , a prvi prvenstveni meč , u novoj sezoni pred domaćom publikom , odigraće tek 28. septembra , kada u SRC Šumadija dolazi Crvena zvezda.