Sedmi skup bajkera u Topoli – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Sedmi skup bajkera u Topoli

Sedmi skup bajkera u Topoli

Foto: Opština Topola

Ovog vikenda je sedmi skup bajkera u Topoli i tim povodom ispred Hotela Oplenac večeras i sutra uveče su rok koncerti.

Sedmi skup bajkera od 30. avgusta do 1. septembra i 11. Rok koncert 30. i 31. avgusta prilika su da se na jednom mestu vide “paklene mašine” i uživa u rok muzici. Tradicionalno mesto okupljanja su bašta i sportski teren hotela “Oplenac”.

Okupljanje motorista započeće od podneva u petak 30. avgusta ispred hotela “Oplenac”. U večernjim satima goste i ljubitelje roka uopšte zabavljaće sastavi Rigi Digi iz Topole od 20 i Vesela mašina iz Kragujevca od 22 časa.

Subota, 31. avgust, predstavljaće “udarni” dan. Moto klub “Oplenac” prirediće gostima specijalitete šumadijske kuhinje i povesti ih u obilazak okoline. Od zanimljivih dešavanja treba istaći uvek sa pažnjom ispraćen defile učesnika, kada motoristi prolaze ulicama Topole. Ove godine planiran je za 17 časova. Od 18 časova održaće se uvek zanimljive bajkerske igre koje se uglavnom dešavaju na sportskom terenu hotela. Večernji sati namenjeni su roku. Kulturni centar Topola kao i prethodne večeri organizovao je gostovanja: Od 19 sati Hettrik iz Svilajnca, od 21 Generacija 5 i od 23 časa Vesele 80-te iz Kragujevca. U nedelju će bajkeri posle doručka obići crkvu Svetog Đorđa na Oplencu, a zatim se rastati sa svojim domaćinima.