Trofejni trener, Aranđelovčanin Saša Bošković, preuzeo je seniorsku ekipu ŽRK „Bekament- Bukovička Banja“ – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Trofejni trener, Aranđelovčanin Saša Bošković, preuzeo je seniorsku ekipu ŽRK „Bekament- Bukovička Banja“

Trofejni trener, Aranđelovčanin Saša Bošković, preuzeo je seniorsku ekipu ŽRK „Bekament- Bukovička Banja“

 

Uprava osvajača kupa odlučila je da ekipu do kraja sezone sa klupe predvodi Bošković, koji se u Aranđelovac vraća iz Medicinara iz Šapca sa kojim je prošle sezone osvojio titulu prvaka države. „Medicinar“ je uoči nastavka sezone lider na superligaškoj tabeli, dok se „Bekament Bukovička Banja“ nalazi na četvrtom mestu tabele 10 ekipa.

Boškoviću će u nastavku sezone, kao deo stručnog štaba, pomagati dosadašnji prvi trener Zvonko Paunović kao i trener golmana Ivan Đorđević.

Osim nekadašnjeg Knjaza Miloša sa kojim je osvojio titulu prvaka države 2006 godine, Saša je predvodio i beogradski Partizan, bio je više godina selektor reprezentacije sa kojom se okitio srebrnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Beogradu, a radio je kratko i u Rumuniji.