Turizam Srbije na sajmu u Dubaiju – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Turizam Srbije na sajmu u Dubaiju

Turizam Srbije na sajmu u Dubaiju

 

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru promovisanja turizma Srbije na inostranim tržištima, ove godine organizuje predstavljanje na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market (ATM) 2018, koji se održava u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati, u periodu od 22. do 25. aprila 2018. godine.

Arabian Travel Market (ATM) je sajam od velikog značaja za međunarodna putovanja a kao turistički događaj otvara izuzetne mogućnosti. U toku tri dana trajanja sajma ovaj B2B sajam generiše u proseku oko 2,4 milijarde dolara ugovorenih poslova, svoju ponudu predstavlja 2,800 izlagača iz 86 zemalja, a sajam poseti i preko 39,000 posetilaca.
Na sajmu će biti predstavljena ukupna turistička ponuda Srbije: kratki odmori u gradovima, aktivni odmor u prirodi, kulturno-istorijsko nasleđe zemlje, manifestacije i festivali, mogućnosti za porodični turizam.
Pored Turističke organizacije Srbije, na zajedničkom štandu će se predstaviti i Turistička organizacija Beograda, kao i turistička privreda Srbije: turističke agencije Travel & Event point, Balkan Holidays, Omniturs, Serbia Tour Operator, Intertours, Alpha travel SEE, hoteli Crowne Plaza i MujEn Lux Kopaonik i banje Srbije Prolom i Lukovska, Atomska, Merkur – Vrnjačka banja. Na štandu Srbije ove godine će svoju turističku ponudu predstaviti i Republika Srpska.
Kroz poslovne mreže, globalni domet i fokus, ATM stvara poslovne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarenje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinterere turoperatera Bliskog istoka kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora.