U nedelju Prvi STAR Kup Aranđelovca – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » U nedelju Prvi STAR Kup Aranđelovca

U nedelju Prvi STAR Kup Aranđelovca

Sportski savez Aranđelovac , STAR liga, SRC Šumadija i Stonoteniski klub Aranđelovac, u nedelju 26.januara, u velikoj hali SRC Šumadija organizuju „Prvi STAR Kup Aranđelovca“ u stonom tenisu, a do sada je prijavljeno 56 igrača, koji će konkurisati za pobednika turnira.

U okviru programa biće upriličena i dodele priznanja najuspešnijim pojedincima i ekipama druge sezone Prve STAR lige i prve sezone Druge STAR lige.

Prijavljivanje takmičara je do petka 24.januara, do 12sati, putem viber grupe STAR lige , fejsbuk strane STAR lige ili na telefon 069 113 13 93.

Izvlačenje parova je sutra u 18 sati, a takmičenje počne u nedelju u 10 časova, u 13 sati je svečano proglašenje pobednika i uručenje priznanja za pobednike liga , a u 14:30 će biti uručena priznanja prvoplasiranim stonoteniserima. Pehare i medalje pobednicima liga u pojedinačnoj , ekipnoj i dubl konkurenciji uručiće Predsednik Stonoteniskog saveza Srbije , proslavljeni reprezentativac , Aleksandar Karakašević kao i predstavnici Opštine Aranđelovac i Sportskog saveza Aranđelovca.

Priznanja za pobednike liga obezbedio je Sportski Savez Aranđelovac , dok će tehničku podršku pružiti SRC Šumadija i STK Aranđelovac.

Stonosteniska liga Aranđelovca je u kratkom vremenskom intervalu od marta 2019-e godine okupila veliki broj rekreativaca , a plan organizatora je da se iz godine u godinu liga sve više omasovi i da u njoj uzme učešće što veći broj stanovnika grada pod Bukuljom različitog uzrasta kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji.