U Paviljonu Knjaz Miloš izložba fotografija Aleksandra Avramovića – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » U Paviljonu Knjaz Miloš izložba fotografija Aleksandra Avramovića

U Paviljonu Knjaz Miloš izložba fotografija Aleksandra Avramovića

Pozivamo vas na prvu samostalnu izložbu fotografija Aleksandra Avramovića, čije će se otvaranje održati 18. maja 2019. godine u 18 časova.

Cilj izložbe je da zajedničkim snagama probudimo svest kod mladih ljudi, da bez predrasuda posmatraju ljude sa invaliditetom, da ih podržimo i da ih zajedno pokrenemo i okrenemo prirodi jer upravo u njoj leži lek.

O autoru izložbe


Aleksandar Avramović iz Aranđelovca ima cerebralnu paralizu, ali mnogo veći problem od njegovog invaliditeta mu predstavlja odnos okoline.

Vidljivost ljudi poput Aleksandra u društvu je bitna kako bi se odnos društva prema onima koji su drugačiji normalizovao i prihvatio.

Njegova borba za ravnopravnost je konstantna, kao i njegov trud da prevaziđe prepreke koje mu stvara invaliditet. Zbog toga je uloga svakoga od nas da mu se u toj borbi pridružimo jako važna.

Njegova prva samostalna izložba fotografija predstavlja još jedan korak napred ka izražavanju drugih aspekata njegove ličnosti, poput ljubavi prema fotografiji kojom se bavi posednjih godina.

 

Autor: vidiarandjelovac.com