U subotu drugo izvlačenje igre „Uzmi račun i pobedi“ – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » U subotu drugo izvlačenje igre „Uzmi račun i pobedi“

U subotu drugo izvlačenje igre „Uzmi račun i pobedi“

 

Vlada Srbije saopštila je danas da će drugo izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018.“ biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo vise od 2,6 miliona koverata.

Gosti izvlačenja će biti glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, kao i džez muzičarka Lena Kovačević, koji su, kako se navodi, podržali “Godinu borbe protiv sive ekonomije’.

Drugo izvlačenje, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti biće održano u subotu u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200.000 koverata.

Gosti će iz ogromnog bazena , specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković – „Padina“, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „Gomeks d.o.o.“

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu „Politika“ kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije <http://www.srbija.gov.rs/> i nagradne igre www.uzmiracun.rs <http://www.uzmiracun.rs> i Radio televizije Srbije <http://www.rts.rs/>.

Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije.