Vozi odmoran – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Vozi odmoran

Vozi odmoran

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Topola priključio se akciji Agencije za bezbednost saobraćaja. Kampanja se sprovodi kroz program pod nazivom “Vozi odmoran”.
Jul i avgust su meseci sa izraženim stradanjem u saobraćaju. Veliki broj nastradalih lica pripada kategoriji učesnika u saobraćaju koji su putovali na dužim ralacijama, vraćali se sa njih ili bili u tranzitu kroz našu zemlju. S obzirom na takvo stanje, osnovni cilj je da se tragičan bilans iz prethodnih godina smanji.
Zato molimo da obratite pažnju na savete Agencije za bezbednost saobraćaja izražene kroz prikazane slike.
ZARAD LIČNE BEZBEDNOSTI I BEZBEDNOSTI OSTALIH UČESNIKA U SAOBRAĆAJU – VOZI ODMORAN

 

…. da se i tvoja vožnja završi bezbedno

Agencija za bezbednost saobraćaja, u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja, započela je kampanju „Pazi druge, misli na sebe“ koja je posvećena motociklistima i mopedistima. Osnovni cilj kampanje je smanjenje broja i posledica saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju motociklisti i mopedisti.
Tokom leta povećano je prisustvo motociklista i mopedista na putevima, a što prati i veći broj saobraćajnih nezgoda sa ovom kategorijom učesnika u saobraćaju. Motociklisti i mopedisti pripadaju ranjivoj grupi učesnika u saobraćaju i prepoznati su kao posebno ugrožena ciljna grupa u našoj zemlji.