Željko Stefanović za RTS: Orlovi će izboriti dalji plasman – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Željko Stefanović za RTS: Orlovi će izboriti dalji plasman

Željko Stefanović za RTS: Orlovi će izboriti dalji plasman

Poraz Orlova u prvom meču sa Brazilom je svima vrlo teško pao, a Željko Stefanović je istakao da ne treba biti previše razočaran zbog tog poraza. 

„Velika je čast uopšte igrati sa tako kvalitetnim suparnikom kakav je reprezentacija Brazila. I zato i nije strašno izgubiti od njih. Jeste to malo teško ali se treba okrenuti novim mečevima i boriti se za plasman u dalje takmičenje.“, konstatovao je …. i potom ukratko analizitao prvu utakmicu i utiske posle nje.

Govorio je i o specifičnostima pripreme i rada na emisiji Rdio Beograda koja je posvećena sportu i temama koje su trenutno većinom posvećene Mundijalu.

Prokomentarisane su i teme Mundijala u štampi, a posebno specifična tema koliko je dobro da se utakmice prvenstva igraju u zimskom periodu i koliko će to uticati na kvalitet fudbala.

Iskazao je očekivanje da će tim Srbije pobediti reprezentaciju Švajcarske i praktično obezbediti nastavak takmičenja. Ali svakako treba biti vrlo obazriv u duelu sa selekcijom Kameruna jer su vrlo kvalitetni o čemu piše i naša štampa.

Stefanović je posebno istakao da će tim Srbije igrati na „Stadionu 974“ koji je napravljen od recikliranih kontejnera koji će biti rashodovani po završetku prvenstva.

Izvor: rts.rs