12.Božićni turnir u odbojci – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » 12.Božićni turnir u odbojci

12.Božićni turnir u odbojci

 

Božićni turnir u odbojci za pionire i pionirke, 12. po redu, biće održan tokom ovog vikenda u Kragujevcu, u organizaciji ovdašnjeg Međuokružnog odbojkaškog saveza i Ženskog odbojkaškog kluba “Red Fox – Smeč 5”. Na turniru će snage odmeriti 40 ekipa, koje će se takmičiti u tri različite uzrasne kategorije.  

Starije pionirke, devojčice rožene 2004. i mlađe, i pioniri, dečaci rođeni 2003. i mlađi, sutra će odmeriti snage. Kada je reč o pionirkama, učestvuje 16 ekipa, koje će biti podeljene u četiri grupe, a u konkurenciji pionira takmičiće se osam ekipa, podeljenih u dve grupe.

Mlađe pionirke, dvojčice rođene 2006. i mlađe, odmeriće snage u nedelju, 13. januara. U ovoj konkurenciji učestvuje 16 ekipa, podeljenih u četiri grupe.

Utakmice će biti odigrane na pet lokacija u Kragujevcu, tačnije u hali “Jezero” i osnovnim školama “Stanislav Sremčević”, “Mirko Jovanović”, “Sveti Sava” i “Moma Stanojlović”.

Svečana ceremonija dodele pehara i medalja biće upriličena po završetku utakmica za plasman, a tom prilikom biće uručene posbne nagrade za najbolje pojedince u sve tri kategorije.

 

 

Izvor: InfoKG