41.Međunarodni sajam turizma – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » 41.Međunarodni sajam turizma

41.Međunarodni sajam turizma

U  Beogradu će od 21.do 24.februara biti održan 41.Međunarodni sajam turizma.Štand na kome će se predstaviti turistička ponuda Aranđelovca biće u hali 4 beogradskog sajma.Svečano otvaranje Sajma turizma 21.februara u 11 sati  na galeriji hale četiri.

 

 

Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.

U halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, i posetiocima ponuditi first minute aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju.