Home » Sport » Azar: Doneo sam odluku, znam šta ću

Azar: Doneo sam odluku, znam šta ću

Eden Azar, kome je do isteka ugovora sa Čelsijem ostalo manje od 18 meseci, rekao je u intervjuu francuskoj radio stanici “RMC Sport” da zna šta će biti sledeći korak u njegovoj karijeri.

“Doneo sam odluku, znam šta ću uraditi”, rekao je Belgijanac u razgovoru obavljenom pre oko dva meseca, a koji će biti emitovan u sredu uveče.

Ovo u suštini nije velika novost, već samo nastavljanje na spekulacije koje su u opticaju od prošlog leta, a tiču se Azarovog transfera u Real Madrid, koji posle odlaska Kristijana Ronalda nije doveo adekvatnu zamenu.

Prema pisanju britanskog “Telegraf Sporta”, Azar je od Madriđana dobio uveravanja da će na kraju sezone poslati Čelsiju konkretnu ponudu i odvesti ga na stadion “Santjago Bernabeu”.

Čelsi je ofanzivnom “vezisti” dovedenom iz Lila 2012. godine odavno ponudio novi ugovor, vredan preko 300.000 funti nedeljno, ali odgovora nema pa nema.

“Telegraf” veruje da će rastanak Azara sa “plavcima” biti korektan (za razliku od onog sa golmanom Tibom Kurtoom) i da će londonski klub dobiti obeštećenje kakvo zaslužuje takvo igračko ime, bez obzira na to što će tada do isteka ugovora ostati još samo godinu dana.

I menadžer Mauricio Sari deluje kao da se pomirio sa gubitkom svog najboljeg igrača, koji u njegovom sistemu ne pruža baš najbolje partije…

“Eden ima 28 godina. Ako želi da ide, onda mislim da treba da ide. Naravno, nadam se suprotnom, nadam se da želi da ostane. On može da postane najbolji fudbaler u Evropi”, izjavio je Italijan.

Izvor: MONDO Vesti