Home » Srbija » Beograd: Sedam nesreća, u jednoj i kombi Hitne

Beograd: Sedam nesreća, u jednoj i kombi Hitne

U sedam saobraćajnih nesreća u Beogradu prošle noći je povređeno 10 osoba, od kojih jedna teže, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

hitna pomoć Foto: Mondo/Goran Sivački

Kola Hitne pomoći koja su ka Urgentnom centru iz Novog Beograda prevozila jednog povređenog koga je udario automobil, imala su udes na uglu Nikole Dobrojevića i Tošinog bunara, te je druga ekipa te službe preuzela i tog povređenog, i jednog lakše povređenog medicinskog tehničara (44) Hitne pomoći.

Dvoje 23-godišnjaka je povređeno kad ih je udarilo vozilo sinoć u Zaplanjskoj ulici, a dvoje u saobraćajnoj nesreći kod Kliničkog centra Srbije, na raskrsnici Birčaninove i Resavske ulice, dok je jedan povređen u Ulici braće Ljubinković.

Dvojica muškaraca su povređena u nesreći u Ulici Zdravka Čelara pred ponoć, a jedna žena kod Beogradskog sajma. Svo troje je odbilo prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je prošle noći obavila 101 intervenciju. Pomoć su mahom tražili astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, ljudi s visokim krvnim pritiskom i s povišenom temperaturom.

Izvor: MONDO Vesti