Besplatno predavanje za aranđelovačke trenere – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Besplatno predavanje za aranđelovačke trenere

Besplatno predavanje za aranđelovačke trenere

 

 

U okviru “Nedelje rukometa” koje organizuje SRC “Šumadija” iz Arandjelovca u periodu od od 21- 27.07 .2018 godine za dečake i devojčice rođene od 2003 do 2009 godine , sutra , (UTORAK 24.07.2018.godine) , će prema ranije objavljenom programu ,biti održano besplatno predavanje za sve trenere iz Aranđelovca i okoline.

Predavanje će u maloj sali Doma omladine u Aranđelovcu , u terminu od 17:00 do 18:30 , održati Prof.dr. Predrag Nemec-Dekan Fakulteta za sport i sportski menadžment Univerzireta Singidunum iz Beograda.
Predavanje je na temu: “Identifikacija talenata I prilagođavanje treninga kod dece početnika” , pa se očekuje da na ovom skupu budu prisutni svi treneri koji se u sportskim klubovima u Aranđelovcu bave radom sa decom.


U ostatku nedelje , prema ranijoj najavi organizatora učesnike ovog besplatnog kampa očekuju zanimljivi treninzi sa gostima trenerima:
– 25.07. Goran Veselinović, master Coach
– 26.07.prof.fizičkog vaspitanja-Neboša Lončarević trener sa licencom 6 kategorijeFrancuske rukometne federacije(DOZOLA ZA Rad sa seniorskim profesionalnim ekipama) trener juniora H.C.VALANCE-Valance (FRA)
– 27.07. Nikola Vojinović- bivši reprezentativac Jugoslavije i trener sa sa licencom 6 kategorijeFrancuske rukometne federacije(DOZOLA ZA Rad sa seniorskim profesionalnim ekipama) trener juniora H.C.SAINT RAPHAEL (FRA).
Projektom upravljaju Bojan Maksović i Đorđe Obradović viši rukometni Treneri , a aktivnosti se realizuju na otvorenim terenima SRC “Šumadija” , odnosno u slučaju loših vremenskih prilika , u velikoj Sali ovog objekta.