Biblioteka produžava radno vreme sa korisnicima – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Biblioteka produžava radno vreme sa korisnicima

Biblioteka produžava radno vreme sa korisnicima

Sa ciljem da bude dostupna što većem broju čitalaca, Narodna biblioteka „Sveti Sava“ u Aranđelovcu PRODUŽAVA RAD SA KORSINICIMA – PONEDELjKOM i UTORKOM od 9 do 18 časova, a SREDOM, ČETVRTKOM i PETKOM od 9 do 15 sati.
Prema preporuci Kriznog štaba preduzete su sve mere zaštite korisnika i zaposlenih. Čitaonica i dalje radi sa ograničenim brojem korisnika.
Na sajtu Biblioteke www.nbssa.rs objavljen je katalog knjiga na linku https://www.nbssa.rs/knjige/pretraga-knjiga/ na osnovu kojeg će korisnici moći da poruče NAJVIŠE DVE publikacije sa Pozajmnog ili Dečjeg odeljenja na period od 15 dana, bez mogućnosti produženja.
Knjige se pre preuzimanja mogu poručivati putem mejla info@nbssa.rs ili telefonom 034/712-148 , a korisnicima koji dođu u biblioteku preporučujemo da dođu sa spiskom željenih naslova.
Pozajmljene knjige mogu se vratiti u Biblioteku. Za narednu pozajmicu preporučuje se rezervacija na mejl ili date brojeve telefona, kako bi se knjige preuzele odmah po dolasku korisnika u Biblioteku.
Vraćene publikacije NEĆE BITI DOSTUPNE u periodu od 72 sata zbog perioda dekontaminacije.
U Biblioteci istovremeno mogu biti samo DVA korisnika na pultu za pozajmljivanje, uz pridržavanje svih propisanih mera, sa održavanjem odstojanja i obaveznom primenom maski i rukavica. Slobodan pristup fondu nije moguć.
Čitaonica će raditi sa ograničenim brojem korisnika.