Home » Sport » Bivši igrač Zvezde u Voždovcu

Bivši igrač Zvezde u Voždovcu

Novo pojačanje fudbalskog kluba Voždovac je Dragoljub Srnić, nekadašnji član Crvene zvezde i Čukaričkog.

Dragoljub SrnićFoto: MN Press

Putevi su se opet razišli blizancima Srnić – Slavoljubu i Dragoljubu.

Slavoljub je do juče bio igrač Crvene zvezde, međutim, posle četiri godine otišao je u špansku drugu ligu u Las Palmas.

Njegov brat Dragoljub novi je igrač Voždovca, u koji je došao posle epizode u poljskom Vroclavu.

Srnić se danas pridružio “Zmajevima” na pripremama u turskom Beleku i već je imao trening sa ekipom na pripremama u Turskoj.

Srnić je četvrti novi igrač Voždovca u ovom prelaznom roku, nakon dolaska Predraga Sikimića, Dušana Matovića i Strahinje Bošnjaka.

“Srnić je bio u našim planovima od početka prelaznog roka i drago mi je što smo uspeli da dogovorimo njegov dolazak. Šef stručnog štaba Aničić je insistirao na igraču Srnićevih karakteristika i zadovoljan sam što smo uspeli u nameri da ga dovedemo. Prelazni rok koji smo odradili jasan je pokazatelj ambicija kluba, pucamo na najveće domete u nastavku sezone”, kaže sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

Srnić će u redove Voždovca doći iz poljskog Slaska iz Vroclava i u narednim danima potpisaće ugovor na 18 meseci sa klubom.

“Srećan sam što ću imati priliku da zaigram u dresu Voždovca. Znam dosta igrača privatno, tako da će mi zaista biti lako da se uklopim u ekipu koja je ambiciozna i nadam se da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve u novoj polusezoni”, rekao je Srnić.

Izvor: MONDO Vesti