Home » Sport » Bogosavac o pozivu Krstajića: Čast za mene i Čukarički

Bogosavac o pozivu Krstajića: Čast za mene i Čukarički

Na poslednjem spisku selektora Srbije Mladena Krstajića za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom 20. marta i prvu kvalifikacionu za Evropsko prvenstvo, protiv Portugala peta dana kasnije, nalazi se i fudbaler Čukaričkog Miroslav Bogosavac.

Levi bek “brđana” nije krio oduševljenje pozivom, za koji je priznao da ga je iznenadio.

 “Svakako da nisam očekivao, ali sam srećan i ponosan što ću igrati za A selekciju Srbije”, rekao je Bogosavac za sajt kluba sa Banovog brda.

“Velika je ovo čast za mene, ali i za klub. Zbog toga i želim da se zahvalim selektoru i čitavom stručnom štabu reprezentacije, ali i Čukaričkom, predsedniku kluba i svima u sportskom sektoru i naravno saigračima. Nikad nisam zažalio što sam došao na Banovo brdo, u najorganizovaniji klub u Srbiji”, istakao je Bogosavac.

Bogosavac je već dugo vremena standardni član mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je na dominantan način izborio plasman na prvenstvo Evrope u Italiji i San Marinu.

“Mlada selekcija Srbije je napravila veliki uspeh, ali nismo rekli poslednju reč, tek nam predstoji završni turnir na Evropskom prvenstvu. Srbija će uvek moći da se osloni na mlade talente, ja sam samo jedan u nizu, ima u mladoj selekciji mnogo momaka koji su nagovestili veliki potencijal. Sama činjenica da ću biti u A selekciji je velika stvar, trudiću se da zabeležim i debi, ali zna se ko o tome odlučuje”, podvukao je perspektivni fudbaler Čukaričkog.

Izvor: MONDO Vesti