Bulut za RTS: Medalja u Parizu biće još sjajnija – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Bulut za RTS: Medalja u Parizu biće još sjajnija

Bulut za RTS: Medalja u Parizu biće još sjajnija

Dušan Bulut je postigao 24 poena uz 4 skoka ali je njegov tim poražen iako je u nekoliko navrata tokom meča imao veliku prednost, a on je to ukratko prokomentarisao.

„Imali smo jednu dobru šansu da se plasiramo u plej of, ali ispustili smo veliku prednost, imali neke greške… Imali smo kao ekipa brojna iskušenja, tri igrača su povređena a jedan je zaražen koronom…“, konstatovao je Bulut.

Naš basketaš je rekao i da je u kontaktu sa Košarkaškim savezom Srbije i da uveliko razmišlja i o predstojećem takmičenju u Parizu na kome očekuje da će naš tim postići još bolje rezultate.

„Imamo Evropsko prvenstvo u Parizu 10. septembra tako da ćemo se ponovo okupiti početkom septembra i otići da se ponovo takmičimo. Nadam se da ćemo opet uzeti medalju i popeti se stepenicu više i da će ta medalja biti najsjajnija.“, istakao je Bulut.

Na proslavi kada su olimpijci izašli na balkon Skupštine grada bio je specijalni pozdrav za tebe sa usklikom koji se simbolično čuo do Amerike jer nisi mogao lično da prisustvuješ.

„Čuo sam, čuo sam. Sve sam ispratio preko društvenih mreža, a žao mi je što nisam mogao da budem tamo, ali ovakva prilikase ne propušta. Koliko god da sam tamo propustio neke stvari, drago mi je što sam trenutno ovde.“, zaključio je Bulut.

Ekipa „Povera“ sledeću utakmicu igra u subotu, takođe u Las Vegasu, protiv ekibe Bol holts koja je ove godine zamenila sve svoje igrače nakon što se tri godine za redom nisu plasirali u plej of.

Izvor: rts.rs