Home » Srbija » Dačić: Jedva čekam izbore

Dačić: Jedva čekam izbore

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da je Srbija vođena Srpskom naprednom strankom ostvarila velike pozitivne promene, ali da jedva čeka nove izbore.

izbori, beograd, beogradski izbori Foto: MONDO/Mario Milojević

“Pred nama su beogradski izbori, ali ja sam se uželeo izbora i zato jedva čekam da (Aleksandar) Vučić odluči da se ide na izbore”, rekao je Dačić na proslavi godišnjice SNS u Beogradu.

SNS slavi rođendan! (FOTO)

On je rekao da mu je lider SNS veoma drag, ali da mu je još draži kada vidi ko ga sve napada.

“Vi se zovete naprednjaci, ako se vi tako zovete, onda su ovi drugi koji vas napadaju – nazadnjaci”, ocenio je Dačić.

Prema njegovim rečima, Srbija je danas poštovan partner u celom svetu i to je bila ključna tačka za ujednijenje SPS i SNS-a.

“Kad god su interesi Srbije bili u pitanju nismo imali razlike i zato smo se ujedinili i zato smo izabrali Vučića za predsednika”, rekao je Dačić i dodao da ova vlast vodi zemlju napred, ka sigurnoj evropskoj budućnosti.

Na proslavi je govorio i lider Narodne stranke iz Španije Ruben Moreno Markes, koji je istakao da Španija prolazi kroz teške trenutke, ali da će sačuvati vladavinu prava u zemlji.

On je čestitao Vučiću jubilej ocenivši da ni jedna stranka u Španiji ne bi mogla da okupi toliko ljudi na nekom skupu.

“Srpska napredna stranka je garant stabilnosti i razvoja ovog regiona i kao prava evropska stranka zna da je jedina prava budućnost za Srbiju da se učlani u Evropsku uniju”, rekao je Markes.

SNS večeras u prepunom ;Sportskom centru “Tašmajdan” u Beogradu obeležava ;devet godina od osnivanja pod sloganom “Devet godina energije, posvećenosti i rezultata”

Izvor: MONDO Vesti