Home » Sport » De Hea davio Mitra, Šmajhel zagovara veću kaznu!

De Hea davio Mitra, Šmajhel zagovara veću kaznu!

Imao je malo posla De Hea na meču protiv Fulama da bi pred nadoknadu vremena izgubio živce u duelu sa Mitrovićem. Pogledajte!

Mančester junajted je već posle sat vremena fudbala na “Krejven Kotidžu” obezbedio tri boda (3:0) i činilo se da ćemo do kraja gledati utakmicu bez tempa, ali su je žestoke “čarke” Aleksandra Mitrovića i Davida de Hee potpuno oživele pred poslednji sudijski zvižduk.

Srpski špic je napravio malo jači kontakt sa španskim golmanom kada je lopta već bila u njegovom naručju, da bi nakon toga usledila verbalna prepirka dva igrača.

David de Hea je krenuo ka Mitroviću kome je pretio prstom, a Aleksandar Mitrović, kao što smo navikli od njega, nije samo odšetao nego je želeo da čuje to što igrač Junajteda ima. 

Došlo je do guranja glavama, a De Hea je u jednom trenutku uhvatio Mitra za vrat!

Pogledajte…

Prišao je Fil Džouns da ih rastavi, ubrzo je potrčao i Nemanja Matić kako bi svog saigrača iz reprezentacije umirio pre nego što situacija eskalira, a arbitar utakmice je obojicu “nagradio” sa po žutim kartonom.

Ipak, to nije bila prava mera smatra Piter Šmajhel.

“Ovo se ne sme… Sudija je možda dobro postupio, ali mogao je i obojicu da isključi. Ovo što se desilo na kraju i nije toliko bitno, Junajted je u TOP4, a Fulam pri dnu tabele zbog loše partije”, rekao je nekadašnji golman Mančester junajteda na jednoj britanskoj televiziji na kojoj radi kao stručni konsultant.

Šta vi mislite, da li su Mitrović i De Hea zaslužili crvene kartone?

Izvor: MONDO Vesti