Dečija nedelja – maskenbal na trgu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Dečija nedelja – maskenbal na trgu

Dečija nedelja – maskenbal na trgu

U nastavku bogatog programa pripremljenog povodom Dečije nedelje, danas je na gradskom trgu održan nesvakidašnji događaj – dečiji maskenbal. Deca iz predškolskih ustanova „Duga“, „Bubamara“, „Sunce“, „Osmeh“ kao i drugih vrtića, maskirana na najrazličitije načine privukla su veliku pažnju sugrađana, koji su se pridružili ovom događaju.
Prisutnim sugrađanima, roditeljima, vaspitačima i mališanima obratio se i predsednik opšine Aranđelovac – Bojan Radović, i tim povodom istakao da deca imaju pravo da odrastaju u što boljim uslovima a na nama odraslima je da im te uslove obezbedimo.
„Vi ste deco najveća radost koju svaki roditelj može da ima. Želim vam srećno i bezbrižno detinjstvo, mnogo osmeha i igre. Siguran sam da će svako od vas pronaći sebe u životu koji je pred vama: postaćete veliki naučnici, sportisti, umetnici i sve što budete želeli. Predstavljaćete sebe, svoj grad i Srbiju na najbolji način. Uveren sam u to. Potrudićemo se da vam snove učini mogućim, a uz vašu pomoć jednog dana napravićemo lepše i uređenije društvo,“ izjavio je ovim povodom predsednik opštine Aranđelovac Bojan Radović.

 

Mališani, njihove vaspitačice i roditelji bili su veoma kreativni i time dali maksimalan doprinos da ovaj događaj bude zaista poseban. Maskirani u omiljene junake iz bajki i crtanih filmova: princeze, spajdermene, nindža kornjače, pčelice, crvenkape, jagodicebobice, ali i u njima poznate likove iz svakodnevnog života: policajce, lekare, poštare…