Dečija predstava „Škola za male detektive“ – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Dečija predstava „Škola za male detektive“

Dečija predstava „Škola za male detektive“

 

Centar za kulturu organizovao je tokom leta veliki broj dečijih i pozoriššnih predstava. Dečiju subotu nastavljaju u Dvorani Park predstavavom „Škola za male detektive“!

Glavni junaci ove predstave su dečak Raša i devojčica Maša koji pohađaju školu za male detektive. Poslednjeg dana u školi Raša i Maša moraju da polože poslednji, ali ujedno i najvažniji ispit kako bi postali pravi detektivi. Dečak Raša, marljivo je radio tokom cele godine i spreman je za ispit. Međutim, devojčica Maša i nije bila toliko vredna…Kakve detektivske zadatke je našim junacima pripremio učitelj? Da li će se Rašin naporan rad isplatiti na kraju? Da li će Maša uspeti da položi ispit i da dobije diplomu pravog detektiva? I na kraju, da li će Raša i Maša moći sami da reše detektivske zagonetke ili će ipak morati da pomognu jedno drugom, ali i da traže pomoć od druge dece? Sve ovo i još mnogo više saznaćete ukoliko pogledate predstavu „Škola za male detektive“. Edukativna i interaktivna predstava „Škola za male detektive“ mališane animira kao nijedna druga!

Predstava je osmišljena tako da tokom predstave deca iz publike izlaze na scenu i glumcima pomažu da savladaju sve izazove koji su pred njih postavljeni. Predstava ima za cilj da kod dece pobudi radoznalost i želju za učenjem, kao i da ih nauči koliko je timski rad važan.

Uzrast: od 3-10. Trajanje: 45 min
Tekst i režija:
Lazar Dubovac
Igraju:
Marija Puškarov Popović
Tijana Višković
Tašana Đorđević
Lazar Dubovac
Dvorana Park, subota 29.09.2018 od 12 sati (tačno u podne). Cena ulaznice je 150 dinara.

Arhive