Home » Srbija » Devojka zverski mučena u stanu u Novom Sadu

Devojka zverski mučena u stanu u Novom Sadu

Đ.L. (24) uhapšen je nakon što je u naletu ljubomore zverski pretukao svoju devojku I.F. (22) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, piše danas beogradska štampa.

IlustracijaFoto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Nesrećna devojka je s teškim povredama završila na grudnoj hirurgiji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati.

Brutalni napad desio se u stanu u Novom Sadu, u širem centru grada, gde su mladić i devojka zajedno živeli.

“Informer” prenosi da je mladić u naletu ljubomore u jednom trenutku uzeo peglu i palio joj ruke, a nakon toga ju je sekao nožem.

Komšije su pozvale policiju, a Hitna pomoć je zbrinula povređenu devojku.

U bolnici su rekli da je devojka došla sa serijskim prelomom rebara, nagnječenjem grudnog koša, nagječenjem plućnog krila, probušene su joj i plućne maramice, a imala je i krv u plućima, kao i brojne povrede i opekotine po licu i rukama, i više uboda i posekotina na butinama.

Devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biti sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

Takođe, osumnjičenom je istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska napadnutoj devojci, kao i naredna da napusti stan u kome su živeli zajedno.

Izvor: MONDO Vesti