Er Srbija dodatno pomera letove – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Srbija » Er Srbija dodatno pomera letove

Er Srbija dodatno pomera letove

„Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom koronavirusa, Er Srbija je odlučila da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima“, navodi „Er Srbija“ u saopštenju.

Kompanija je postavila posebnu veb-stranicu putem koje putnici mogu da se upoznaju sa trenutnim statusom njihovih letova.

„Er Srbija“ je u vezi sa globalnom pojavom koronavirusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja, Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz.

„Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu“, navodi se u saopštenju. 

„Er Srbija“ od juče je privremeno suspendovala letove na dvema linijama ka Italiji do kojih leti sa aerodroma „Konstantnin Veliki“ u Nišu. 

Izvor: rts.rs