Er Srbija privremeno suspenduje letove iz Niša ka Italiji – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Srbija » Er Srbija privremeno suspenduje letove iz Niša ka Italiji

Er Srbija privremeno suspenduje letove iz Niša ka Italiji

Reč je o letovima na linijama Niš-Bolonja i Niš-Rim, saopšteno je iz „Er Srbije“.

Odluka o reorganizaciji saobraćaja prema ovoj zemlji i njegovom usklađivanju sa novim okolnostima, doneta je uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biče ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih „Er Srbija“ leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca.

Kontakt centar „Er Srbije“ će kontaktirati sve putnike koji su kupili karte za letove između Niša i Bolonje, odnosno između Niša i Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da se pronađu najbolja rešenja.

Kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa korona virusom, „Er Srbija“ je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije.

U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi do Venecije (11., 25., 30. marta i 6. i 27. aprila), zatim do Milana (12., 16., 17., 19., 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila), kao i do Tel Aviva (12. i 20. marta).

„Er Srbija“ nastaviće da redovno bez promena saobraća između Beograda i Rima.

Nacionalna avio-kompanija je u vezi sa globalnom pojavom korona virusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz.

Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu, navodi se u saopštenju.

Izvor: rts.rs