Humanitarni koncert, humanitarno veče i akcija ,,Klik for Help” samo je deo onoga kako možete uputiti pomoć za malog Nikolu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Humanitarni koncert, humanitarno veče i akcija ,,Klik for Help” samo je deo onoga kako možete uputiti pomoć za malog Nikolu

Humanitarni koncert, humanitarno veče i akcija ,,Klik for Help” samo je deo onoga kako možete uputiti pomoć za malog Nikolu

 

 

Na humanitarnom koncertu povodom prikupljanja novca za lečenje našeg malog sugrađanina Nikole Pavlovća učestvuju kulturno umetnička društva „Elektroporcelan“, „Šamot“, „Abrašević“ i „Topola“.

Koncert je u četvrtak u SRC „Šumadija“ od 20 časova.

Takođe, sutra u popodnevnim časovima u okviru akcije ,,Klik for Help” u Fortuna Centru biće organizovano slikanje za sve koji žele a prihod od prodaje fotografija biće preusmeren za dalje lečenje Nikole, fotografije će se štampati na licu mesta ili poslate na e-mail, akcija će trajati do večernjih časova.

Iz cluba „Complex“ pozivaju sve na humanitarno veče za malog Nikolu u četvrtak 18.10.2018. od 21h!!! Sav prihod biće doniran za lečenje malog andjela!

Ovoj akciji se pridružio veliki broj sugrađana, pojedinačno i preko društvenih mreža kao i razna sportska udruženja. Kutije za prikupljanje pomoći nalaze se na brojnim lokacijama u gradu, a može se naći i u Parku Bukovičke banje.

Podsećamo da trogodišnji Nikola Pavlović iz Aranđelovca vodi veliku bitku. Dijagnostikovana mu je uznapredovala opaka bolest Neuroblastom (oblik tumora). Trenutno je u bolnici u Beogradu.

 

Broj računa za uplatu novčane pomoći


Societe Generale Srbija
275-0020982451418-97
IBAN RS35275002098245141897
Nenad Pavlović
Misača. Aranđelovac