I dalje na vrhu tabele – Bekament sigurno i lako do još jedne pobede – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » I dalje na vrhu tabele – Bekament sigurno i lako do još jedne pobede

I dalje na vrhu tabele – Bekament sigurno i lako do još jedne pobede

 

 

U utakmici petog kola na gostovanju u Novoj Pazovi ekipi Mladosti, odabranice Saše Boškovića jakom i sigurnom igrom došli su do pete uzastopne pobede.

Igračice domaćeg tima su pružile veoma jak otpor u prvom poluvremenu, u kom su samo za gol kaskale za osvajačem Superkupa, ali je u nastavku došao do izražaja individualni kvalitet Aranđelovčanki, koje su rutinski privele meč kraju.

Bekament su do pobede predvodile Sanja Rajović sa osam, Katarina Stepanović sa šest i Nataša Atanasković sa pet pogodaka.

U ekipi Mladosti istakle su se sjajna Leposava Glušica sa devet i Milica Kojčić sa šest golova.

 

Naredno kolo ekipa Bekamenta igra protiv ekipe Juniora u SRC „Šumadija“.

 

RK „Bekament Bukovička Banja 2.“ ostvario je juče u SRC „Šumadija“ u Aranđelovcu , ubedljivu i sigurnu prvenstvenu pobedu nad mladom ekipom ŽRK „Radnički 1964 2.“ iz Kragujevca.
Utakmica je odigrana u okviru četvrtog kola Prve lige „Zapad“ , pred oko 100 gledalaca , a meč je obeležio i povratak Tamare Preković na teren , u redove aktuelnog šampiona ovog takmičenja.
Konačan rezultat utakmice 42:8 , poluvreme 13:4.
Treneri Paunović i KUharović pružili su šansu svim devojkama koje su bile u sastavu , a za najboljeg pojedinca utakmice proglašena je Sanja Kojić iz redova domaće ekipe.

Arhive