Home » Srbija » Identifikovani mladići koji su nosili vešala

Identifikovani mladići koji su nosili vešala

najnovija, najnovije, najnovija vest, brejking, breaking, brejking njuz, breaking news, udarna vestFoto: MONDO/Mario Milojević – ilustracija

Zbog velikog uznemirenja javnosti, policija je juče najavila intenzivnu potragu za licima koja nosili vešala ulicama Beograda.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da deo opozicije koji protestuje ne poštuje nijedan drugačiji stav i da, u nemogućnosti da odgovore na rezultate vlade, vode politiku linča.

“Iza nas je jako težak vikend. U subotu su se pojavila vešala na ulicama, ta nemoć prerasta u agresiju, to je politika linča. Izuzetno je teško raditi u ovakvim uslovima. Došli smo do toga da oni iznose vešala na ulice, a danas su pod punom ratnom opremom pretili sinu predsednika države Aleksandra Vučića”, rekla je Brnabićeva sinoć gostujući na TV Pink.

Na društvenim mrežama u nedelju pojavile su se fotografije sa protesta u Beogradu od subote na kojima se vide vešala na stubu koji nosi jedan od učesnika protesta.

Zbog vešala na Terazijama, pretnji vešanjem sinu predsednika Republike, kao i zbog akcije ispred javnog servisa u kojoj su pojedini učesnici sa fantomkama oblepili zgradu RTS-a, stigle su brojne osude javnosti na društvenim mrežama i u medijima.

Policijska potraga zbog “vešala na Terazijama”
Izvor: MONDO Vesti