Home » Sport » “Iz keca u dvojku”: Partizanu “večiti derbi” novinara!

“Iz keca u dvojku”: Partizanu “večiti derbi” novinara!

Činjenicu da baze Partizana i Crvene zvezde na pripremama u Beleku nisu bile bliže u skorijoj prošlosti, novinari koji izveštavaju iz Turske o dva naša najveća kluba, iskoristili su za odigravanje prijateljske fudbalske utakmice.

Poslednji takav meč odigran je takođe u Antaliji i crveno-beli su pobedili… Dovoljno je samo – pobedili su.

Nakon skoro cele decenije novinarima koji prate Partizan ukazala se prilika za revanš i oni su je iskoristili. Preokretom “iz keca u dvojku” zabeležili su pobedu 2:1 (0:1).

Strelci za pobednika bili su Vladimir Sukdolak (MONDO) i Zoran Ivković (Telegraf), dok je jedini gol za poraženu ekipu postigao Miloš Milićević (TV Arena sport).

Iako je planirano treće poluvreme, ono nije održano. Međutim, ne zbog tenzija među kolegama ili nekog sukoba na terenu (sve je bilo više nego korektno), već zbog striktnih pravila većine hotela u Antaliji, koja ograničavaju posetu sa strane na svega pola sata. Čak je u jednom momentu pretila opasnost i da se utakmica prekine, ali je na nagovor “navijača” obe strane, među kojima je bio i potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić, izdejstvovano da se duel privede kraju.

Uobičajene prozivke nisu izostale, a svađe je bilo više među saigračima (ništa strašno) nego rivalima. Titula igrača utakmice pripala je Ivkoviću, momku koji deluje da ima snage više nego pojedini fudbaleri.

Sada ostaje samo da dogovorimo “treće poluvreme”. Nadmetanjima nikad kraja.

ZVEZDA: Noveski (Hot Sport), Ljubenović (Informer), Radonić (Kurir), Terzić (MONDO), Jovanović (Mozzart sport), Ćorović (Večernje novosti), Milićević (Arena sport), Zogović (Alo). Igrali su još: Stamenić (Sportski žurnal), Vinulović (Telegraf), Kokanović (Srpski telegraf). Navijali: Nikolić (Srbija danas), Ivanović (Blic), Šajković (Zvezda TV).

PARTIZAN: Radosavljević (Espreso), Blažić (Večernje novosti), I. Radulović (Arena sport), Ivković (Telegraf), Vlajić (Sportski žuranl), Sukdolak (MONDO), K. Radulović (Alo) Z. Todorović (Partizan Travel), Blagić (TV Partizan), Panajotović (TV Partizan). Navijali: Joksić (Mozzart sport), Dijana Čolović (TV Arena sport) i M. Todorović (Foto Partizan).

Izvor: MONDO Vesti