Još jedna značajna donacija Opštine Aranđelovac policijskoj stanici – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Još jedna značajna donacija Opštine Aranđelovac policijskoj stanici

Još jedna značajna donacija Opštine Aranđelovac policijskoj stanici

 

U cilju obezbeđenja opreme za rad saobraćajne policije PS Aranđelovac, Savet za bezbednost saobraćaja opštine Aranđelovac iz sredstava obezbeđenih Programom finansiranja bezbednosti saobraćaja na putevima izdvojio je blizu 300 hiljada dinara za nabavku opreme za rad saobraćajne policije.

Predsednik Opštine Bojan Radović sa predsednikom Saveta za bezbednost saobraćaja Zoranom Herceg posetio je danas stanicu policije gde ih je dočekao načelnik Zoran Puzović. Oni su tom prilikom razgovarali o načinima kako poboljšati bezbednost u opštini Aranđelovac i modelima saradnje između policije i lokalne samouprave.

Načelnik PS Aranđelovac Zoran Puzović zahvalio se na pomoći koju policija dobija od Opštine Aranđelovac i rekao da je stepen saradnje na najvećem nivou od svih opština u Šumadiji.

Bojan Radović najavio je još projekata kojima će se pokušati uticati na bezbednost svih stanovnika Aranđelovca.

Predsednik opštine Aranđelovac apelovao na sugrađane na prevenciju i poštovanje propisa, posebno prilikom učešća u saobraćaju, kako bi se izbegle fatalne posledice.

Radović je nakon sastanka sa načelnikom policijske stanice Puzovićem obišao centar za monitoring i izrazio zadovoljstvo što su sistemom kamera obuhvaćene škole, vrtići i druge prometne gradske lokacije. Naglasio je da sistem koji je uveden donosi rezultate, omogućava policiji bolji uvid u krizne situacije i daje mogućnost bržeg i efikasnijeg delovanja.

Opština Aranđelovac će u narednom periodu u saradnji sa policijom učiniti još više kako bi se unapredila bezbednosna situacija dece i svih lica Aranđelovcu, zaključak je današnjeg sastanka u prostorijama policijske stanice.