Home » Sport » Jovičić: Zvezda zaslužuje da bude ovde

Jovičić: Zvezda zaslužuje da bude ovde

Crvena zvezda završila je “prvi krug” u grupnoj fazi Lige šampiona ubedljivim porazom na Enfildu – 4:0.

Posle 90 i “kusur” borbe protiv vicešampiona Evrope, trener crveno-belih Vladan Milojević rekao je da njegov tim imao priliku da izbliza vidi šta je brz fudbal, a vezista Beograđana Branko Jovičić ocenio je da je njegov tim bio hrabriji nego u Parizu.

“Igrali smo protiv izuzetno jake ekipe. Mislim da smo odigrali bolje i hrabrije nego u Parizu. Primili smo naivno golove, posebno drugi u 45. minutu, pred odmor. Sasekao nas je gol na početku drugog poluvremena i ne želim da komentarišem da li je bio penal ili nije“, rekao je on za Radio-televiziju Srbije.

Jovičić je rekao da će crveno-beli “rasti” iz kola u kolo.

Mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Svi znaju da je ovo naše prvo nastup u ovom formatu, Zvezdi je ovde mesto i trudićemo se da svake godine predstavljamo klub u najboljem svetlu“.

U razgovoru sa izveštačima beogradskih redakcija, on je bio upitan da oceni ko je ostavio bolji utisak na njega: trio Nejmar- Mbape-Kavani ili Salah-Mahe-Firmino.

“Možemo da upoređujemo igrače, ali stvar je ukusa ko kakve više voli. Obe ekipe imaju izuzetnu ofanzivu”, rekao je on i zaključio:

Zvezda zaslužuje Ligu šampiona i trudićemo se je predstavljamo što bolje“.

Izvor: MONDO Vesti