Home » Srbija » Karambol: Vozila rasuta po autoputu i njivama!

Karambol: Vozila rasuta po autoputu i njivama!

ilustracijaFoto: Guliver/Getty Images/Pascal Le Segretain ilustracija

Nesreća se dogodila kada je kamion kretajući se iz pravca Šida prema Beogradu, sustigao kamion koji je vozio natovarena putnička vozila i udario u njega, javljaju “Novosti”.

Od siline udara vozila su popadala sa kamiona i rasula se po putu, ali i obližnjim njivama. Fotografije koje su počele da kruže društvenim mrežama izgledaju jezivo, ali kako je rečeno ”Novostima” u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica, nastradalih nema. Vozač jednog od kamina zadobio je lakše povrede i on je prebačen u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica.

Saobraćaj na autoputu Šid- Beograd kod Kuzmina, trenutno je u prekidu zbog saobraćajne nezgode i na tom putnom pravcu vozila se preusmeravaju na alternativne puteve.

Očekuje se da će veoma brzo biti uspostavljen saobraćaj na ovoj deonici puta.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se i jutros na deonici autoputa Niš – Leskovac, na naplatnoj rampi Doljevac, kada su se sudarila tri vozila. U njoj je žena poginula, a pet osoba povređeno, među kojima i direktor “Koridora Srbije” Zoran Babić.

I tu nije kraj crnom bilansu…Oko 11 sati dogodila se još jedna teška saobraćajna nesreća nedaleko od Boljevca. U udesu je poginuo jedan muškarac, a tri osobe su povređene.

Izvor: MONDO Vesti