Klinički centar zapošljava 75 medicinskih tehničara – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Klinički centar zapošljava 75 medicinskih tehničara

Klinički centar zapošljava 75 medicinskih tehničara

 

Klinički centar Kragujevac raspisao je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme, odnosno na godinu dana, 75 medicinskih tehničara. Rok za podnošenje prijava je 29. mart.

Kragujevačkom Kliničkom centru potrebni su tri viša radiološka tehničara, sedam viših medicinskih tehničara opšteg smera, 48 medicinskih tehničara opšteg smera, četiri medicinska tehničara laboratorijskog smera, devet medicinskih tehničara pedijatrijskog smera i četiri medicinska tehničara ginekološko-akušerskog smera.

S obzirom na to da je rok za podnošenje prijava osam dana od dana objavlјivanja oglasa u listu „Poslovi“ Nacionalne službe za zapošlјavanje, kandidati su u prilici da konkurišu zaključno sa 29. martom.

Konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme na period od 12 meseci sa punim radnim vremenom, podrazumeva i probni rad u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.

 

Izvor: infokg.rs