Home » Sport » Klubovi SD Partizan: Hvala FK, Vučeliću, Vazuri…

Klubovi SD Partizan: Hvala FK, Vučeliću, Vazuri…

Pojedini klubovi Jugoslovenskog sportskog društva zahvalili su se fudbalskom klubu na novčanoj pomoći, koja će im olakšati funkcionisanje.

Partizan, stadion Partizana, Partizan stadion, Partizanov stadion Foto: MONDO/Predrag Vujić

Pismo zahvalnosti potpisali su:

atletski, veslački, šahovski, ženski košarkaški, klub dizača tegova, biciklistički, streljački, kuglaški i džudo klubovi.

Oni su izrazili zahvalnost predsedniku FK Partizan Miloradu Vučeliću, koji je ujedno i predsednik JSD, kao i generalnom direktoru fudbalske sekcije Milošu Vazuri.

Foto: Screenshot

“Koristimo ovu priliku da se zahvalimo na finansijskoj pomoći dobijenoj od FK Partizan, koja nam je veoma značajna za realizaciju naših budućih planova i ciljeva. Fudbalski klub je, kao i mnogo puta do sada, iskazao interesovanje i razumevanje i za uslovno rečeno manje klubove u okviru JSD Partizan. Na ovaj način je potvrđeno da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je FK Partizan u pitanju, što klubovima olakšava svakodnevno funkcionisanje”, navodi se u saopštenju klubova.

FK Partizan je objavio da je “na raspolaganju članovima crno-bele porodice u svakom smislu”, da “misli na njih”, kao i da je ovom prilikom “prosledio deo sredstava od priliva materijalizovanih prodajom igrača”.

Prvak Srbije ovog leta je prodao inostranim klubovima Nikolu Milenkovića, Leonarda i Nemanju Mihajlovića za ukupno 10,8 miliona evra.

Izvor: MONDO Vesti