Knjaz Miloš pokrenuo projekat „Zajedno gradimo dečije oaze“ – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Knjaz Miloš pokrenuo projekat „Zajedno gradimo dečije oaze“

Knjaz Miloš pokrenuo projekat „Zajedno gradimo dečije oaze“

 

 

Kompanija Knjaz Miloš i opština Aranđelovac osnovali su fond „Volim Aranđelovac“ i time pokrenuli projekat „Zajedno gradimo dečije oaze“.

Akcijom će se u narednom periodu, od 12 meseci, izdvajati sredstva za izgradnju novih dečijih igrališta i obnovu starih, a biće obuhvaćena teritorija opštine Aranđelovac sa pripadajućim okolnim selima. Početak akcije je simbolično obeležen potpisivanjem ugovora o osnivanju Fonda „Volim Aranđelovac.

 

Kompanija Knjaz Miloš će za svaku flašu mineralne vode Aqua Viva i Knjaz Miloš u pakovanju od 1.5 litar, koja se proda na teritoriji opštine Aranđelovac, izdvajati u Fond po dva dinara, a opština Aranđelovac jedan dinar. Cilj projekta je da u naseljima i selima u opštini Aranđelovac postoje odgovarajuća mesta za dečiju igru, a da se na kraju akcije u centru grada otvori veliko novo igralište za najmlađe sugrađane.

„Kao društveno odgovorna kompanija, uvek se trudimo da maksimalno pomognemo i podrzimo razvoj lokalne zajednice, u skladu sa našim mogućnostima. Svesni neraskidive veze između grada Aranđelovca i kompanije Knjaz Miloš, želimo da kroz ovu akciju zajedno sa opštinom, našoj deci ulepšamo detinjstvo i kreiramo sigurna mesta za bezbrižnu igru. Samo tokom protekle godine lokalnoj zajednici pomogli smo kroz više od 200 donacija u raznim oblastima, kao što su zdravstvo sport, kultura i obrazovanje. Zahvaljemo opštini Aranđelovac što je prepoznala važnost projekta, i pozivam sve građane Aranđelovca da se uključe i podrže ovu inicijativu“, rekao je Mihailo Janković, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš.