Ko će na klupu Partizana? – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Ko će na klupu Partizana?

Ko će na klupu Partizana?

Rukovodstvo Partizana je u petak ”preseklo” i smenilo Vladu Šćepanovića sa mesta trenera prvog tima.

Tim će u današnjem meču u Laktašima protiv Igokee voditi trener juniora i bivši član Crvene zvezde Milivoje Lazić, kojeg će, verovatno u ponedeljak, zameniti novi trener.

Kao glavni favorit da to mesto preuzme važio je Sašo Filipovski, stručnjak koji ima poprilično iskustvo vođenja tima u regionalnoj ligi (u dva navrata bio na klupi Olimpije iz Ljubljane), ali i Evropi.

Međutim, u trku je ”uleteo” i Aleksandar Džikić, i čini se brzo preuzeo vođstvo. 

Kako se može čuti, stručnjak koji je Partizan vodio u sezoni 2016/2017, a potom 2018. godine sa podgoričkom Budućnošću osvojio titulu u ABA ligi, velika je želja predsednika kluba Ostoje Mijailovića.

Navodno, Džikić je bio odbio prvu ponudu, ali je ipak ušao u ozbiljne pregovore sa svojim bivšim klubom, uz određene uslove koji se ne tiču samo finansija.

Uz pomenutu dvojcu trenera koji su u ”finalu” ovog izbora, čaršija je na klupu Partizana dovodila i aktuelnog trenera Mege Vladu Jovanovića, Miroslava Mutu Nikolića ali, što je najzanimljivije, i trofejnog trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, čiji je kontakt sa crno-belima ipak demantovao njegov agent.

Svakako, treba očekivati promociju u Partizanu početkom naredne sedmice.

Izvor: rts.rs