Košarkašice Srbije danas u Albaniji – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Košarkašice Srbije danas u Albaniji

Košarkašice Srbije danas u Albaniji

Naša reprezentacija je zbog kašnjenja leta umesto u 13.15 poletela za Tiranu tek u 17.20, a u albansku prestonicu sletela oko 19.00 časova, zbog toga je večernji trening otkazan.

Posle važne pobede u duelu sa Turskom u Beogradu, selektorka Marina Maljković ističe da na gostovanju u Albaniji neće biti lako.

“Albanija sanja da ostvari jednu veliku pobedu na domaćem terenu. Sasvim sigurno je da žele da to upravo bude protiv nas, jer bi to onda imalo mnogo veću draž. Mi na put idemo bez tri košarkašice koje su morale da idu na oporavak pred nastavak naporne sezone. To su Crvendakić, Bruks i Dabović. Na ovoj utakmici želim da pružim šansu mlađim košarkašicama, kako bi se dokazale. U svlačionici posle utakmice sa Turskom sam rekla da na utakmici protiv Albanije moramo da ispravimo sve greške koje smo imale protiv Turske”, rekla je selektorka Marina Maljković.

Reprezentativka Maja Škorić sa optimizmom čeka meč u Draču.

“Očekujem pobedu! Ne potcenjujemo protivnika i u svaku utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno. Ovo je meč koji treba da ispravi greške koje smo imali protiv Turske, pa da sa pobedom i dobrim osećajem završimo ovo prvo okupljanje koje smo imale posle EP i da nas taj dobar osećaj dočeka u februaru kada se ponovo okupimo”, istakla je ona.

Izvor: rts.rs