Kup kralja vratio osmeh na Mesijevo lice, da li je to najava boljih dana za Barselonu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Kup kralja vratio osmeh na Mesijevo lice, da li je to najava boljih dana za Barselonu

Kup kralja vratio osmeh na Mesijevo lice, da li je to najava boljih dana za Barselonu

Barselona je u subotu uveče osvojila 31. trofej u Kupu kralja, ali ono što je navijače više obradovalo je osmeh na licu Lea Mesija. Osmeh koji govori da možda Argentinac ostane na Kamp Nou i u narednoj setoni.

Mesi je postigao dva pogotka u finalu protiv Atletik Bilbaoa, a posle utakmice je kao kapiten podigao trofej namenjen osvajaču Kupa Španije.

Bio je to prvi trofej koji je Barsa osvojila od titule šampiona Španije 2019. godine. 

Ono što je posebno zapalo za oko poštovaocima Barselone je širok osmeh na licu Lea Mesija, koji se dugo posle meča strpljivo fotografisao sa mlađim saigračima, koji će svoj prvi trofej sa katalonskim timom pamtiti do kraja karijera.

Posle utakmice viđen je i srdačan zagrljaj Mesija i predsednika Đoana Laporte, koji je još jednom istakao da veruje da će Argentinac ostati na Kamp Nou.

„Leo je najbolji fudbaler na svetu. Veoma je vezan za klub. Ubeđen sam da želi da ostane i uradićemo sve u našoj moći da tako i bude“, rekao je presrećni Laporta. 

Barselona je i dalje u trci za titulu u Španiji. Trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa dva boda manje od Atletika i jednim od Reala.

Ukoliko bi titula Šampiona stigla u Španiju, možda bi to olakšalo odluku Lea Mesija da ostane u svojoj kući.

Osim ako odluka već nije doneta…

Izvor: rts.rs