Home » Sport » “Ledeno” iznenađenje za Ol star Vučevića (VIDEO)

“Ledeno” iznenađenje za Ol star Vučevića (VIDEO)

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević se odlukom trenera našao među sedam igrača Istočne konferencije, koji će sa klupe početi Ol star utakmicu u Šarlotu, 17. februara.

Igraču Orlanda to će biti prvi nastup na spektaklu “svih zvezda” NBA lige.

“Jasno je da sam uspeo, ali moj tim mi je pomogao. Počeo sam dobro sezonu, a saigrači i treneri su me gurali napred svaki dan da igram još bolje. Koliko je ovo pojedinačna, toliko je i timska nagrada. Ponosan sam što ću predstavljati celu organizaciju i moje saigrače”, rekao je Vučević.

Vučević je do priznanja karijere došao zahvaljući prosečnom učinku od 20,7 poena, 12 skokova, 3,8 asistencije i 1,2 blokade po meču ove sezone.

Veliki uspeh začinio je sjajnom partijom u pobedi protiv Indijane (107:100) – 17 poena, 10 skokova.

“Milijardu emocija je prošlo kroz mene, ali drago mi je da je sve bilo poznato pre početka. Mogao sam da se fokusiram, da odigram dobro, a pobeda mog tima učinila je ovu noć još više posebnom”, naveo je Vučević.

Njegovi saigrači priredili su mu “hladno” iznenađenje posle sjajnih vesti o nastupu u Šarlotu i trijumfa nad Pejsersima.

U svlačionici ga je dočekalo “tuširanje”.

On će na Ol staru nastupati zajedno sa Nikolom Jokićem, a pre njih na meču “svih zvezda” NBA lige igrala su još samo još trojica igrača sa prostora bivše SFRJ – Srbi Vlade Divac (2001), Predrag Stojaković (2002, 2003. i 2004) i Slovenac Goran Dragić (2018).

Izvor: MONDO Vesti