Majk Tajson i njegova ćerka obožavaju Novaka Đokovića – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Majk Tajson i njegova ćerka obožavaju Novaka Đokovića

Majk Tajson i njegova ćerka obožavaju Novaka Đokovića

„Gvozdeni Majk“, koji verovatno važi za jednu od najpopularnijih osoba na čitavom svetu, imao je samo reči hvale za Novaka Đokovića.

Tajson vodi podkast pod nazivom „Hotboxing with Mike Tyson“, u kojem zajedno sa gostima, diskutuje o mnogim (doslovce mnogim) temama.

Tokom jednog od poslednjih podkasta, Majk je pričao o srpskom sportisti Novaku Đokoviću i generalno tenisu. 

„Volim da gledam Novaka Đokovića, on mi je omiljeni teniser. Pogledajte kako se vratio posle povrede koju je imao pre nekoliko godina i kako dominira. Na sve to, pogledajte i način na koji igra protiv Federera ili Nadala“, izjavio je legendarni Majk.

Milan Tajson, ćerka nekadašnjeg „najopakijeg čoveka na svetu“ bavi se tenisom i nekoliko puta u proteklim godinama susrela se sa Novakom, koji joj je jedan od uzora.

„Ćerka i njen tenis su mi promenili život. Mislio sam da sam najpametniji, da znam sve o svemu i da sam napokon uspeo u životu onda kada sam počeo da zarađujem ozbiljan novac. Ipak, ništa od toga nije veće od moje ćerke. Ona je važnija od svega. Vidim da postaje nešto što nikada ne bi bila da joj nije tenisa. Ima mnogo samopouzdanja i to mi se dopada“, zaključio je Tajson.

Izvor: rts.rs